FAQ

Het javascript Widget wordt elk uur op uw server geactualiseerd. U moet dus ten minste 60 minuten wachten voordat de nieuwe meningen, die door klanten zijn gevalideerd, op uw site worden getoond.
Het hangt af van de configuratie die in uw handelaarsaccount is opgesteld via het tabblad "Automatische aanvragen van meningen". U kunt het aantal dagen opgeven voordat aanvragen voor meningen naar uw klanten worden verzonden. Standaard stellen we deze waarde in op 10 dagen, om ervoor te zorgen dat elke klant de goederen heeft ontvangen voordat hij om zijn mening wordt gevraagd. Als u in het buitenland werkt, moet u deze waarde mogelijk verhogen.
U kunt de mening van een klant niet wijzigen, maar u kunt de klant vragen uw beoordeling opnieuw te evalueren via het tabblad Ontvangen meningen. Deze optie is enkel geldig voor premium accounts. Als de klant niet reageert op uw onderhandelingsverzoek, kunt u een openbaar bericht plaatsen dat naast hun beoordeling op uw verkoperspagina wordt weergegeven om uw standpunt weer te geven.
King-Avis verwijdert een negatieve klantbeoordeling niet, zelfs niet als de beoordeling ongegrond lijkt of als u niet verantwoordelijk bent voor de ontevredenheid van de klant. King-Avis voert geen aanvullende onderzoeken uit om de verantwoordelijkheden van elke partij te beoordelen.

U hebt 3 mogelijkheden :

Standaard is het adres op de kaart gebaseerd op uw adres. U kunt de kaart in uw account bewerken onder "Mijn handelaarspagina" .

  1. Ga naar Google Map, zoek dan een adres.
  2. Klik op de link "Delen".
  3. Klik op de tab "De kaart integreren".
  4. Kopieer de iframe code in uw handelaars back-office.
Voor elke bestelling die door uw e-commercewinkel aan King-Avis wordt doorgestuurd, wordt later een e-mailverzoek verzonden naar de koper. Voor het doorsturen van het verzoek naar uw klant, moet worden gezorgd dat de volgende punten in acht worden genomen :

  • De bestelling moet aanwezig zijn in uw handelaarsaccount onder het kopje "Automatische adviesaanvragen".
  • De status van de bestelling in King-Avis moet op "Verzonden" staan. Als de status van de bestelling nog steeds op "In afwachting van wijziging bestelling" staat, moet u controleren of u in de module/plug-in van uw e-commercesite de status van uw bestelling heeft gewijzigd en of de module/plug-in goed is geconfigureerd om bestellingen met deze status te valideren.
  • Als u een probleem ondervindt met het verzenden van het verzoek om advies voor een specifieke bestelling, kunt u de verzending handmatig bevestigen met de actieknop rechts van de tabel in uw backoffice van King-Avis, onder "Automatische adviesaanvragen".
  • Als de e-mail is verzonden, maar de klant niets heeft ontvangen, kijk dan bij punt 6.
Elke verzonden e-mail wordt geverifieerd bij een externe anti-spamorganisatie om fraude en ongewenste mailpogingen te beperken. In het proces van gegevensverwerking wordt elke gecontroleerde e-mail gedurende een bepaalde periode (in principe 1 maand) goedgekeurd of geblokkeerd. Na deze periode zal een nieuwe controle worden uitgevoerd bij de externe anti-spamorganisatie. Een klant die een verzoek om een advies ontvangt, kan om verwijdering van zijn adres verzoeken via de link waarmee het abonnement wordt opgezegd, waarna het permanent op de zwarte lijst wordt geplaatst.
Als u al reviews verzameld heeft van klanten, dan kunt u ze naar King-Avis migreren, op voorwaarde dat ze van een ander gecertificeerd platform voor klantreviews afkomstig zijn. Om dit te doen, moet u ze als CSV/XLS exporteren en dit bestand vervolgens per e-mail naar King-Avis ([email protected]) sturen om de overdracht uit te voeren.
Als sommige klanten willen dat hun informatie 100% anoniem is, kunt u hun contactgegevens anonimiseren in "Ontvangen meningen". Als u wilt dat al uw klantrecensies anoniem zijn, kunt u deze algemene instelling wijzigen in het gedeelte "Mijn handelaarspagina".
Als u King-Avis niet langer wenst te gebruiken, kunt u uw account verwijderen in "Geavanceerde instellingen" onderaan de pagina. Deze bewerking is onomkeerbaar, alle gegevens die aan uw account zijn gekoppeld, worden verwijderd.