100% authentieke klantbeoordelingen

Aantal verzamelde beoordelingen :
76690
Meningen verzamelen
Dankzij ons platform is het verzamelen van meningen voor uw e-shop volledig geautomatiseerd. Nadat uw handelaarsaccount is ingesteld, kunt u eindelijk uw tijd besteden aan waardevollere taken.
Meer bestellingen
Wanneer een potentiële koper in uw winkel komt, zal hij onvermijdelijk geruststelling nodig hebben. Dankzij de King-Avis certificeringsbadge weten uw kopers dat ze op een vertrouwde site surfen.
Gratis versie
Volgens u moeten zelfs kleine e-handelaars meningen kunnen verzamelen. We bieden daarom de mogelijkheid om een gratis account te hebben, zonder beperking in de voortgaande verzameling van klantenmeningen.

Recente beoordelingen

| 25-10-2021 00:03:09
per Jerome p.
Heel goed
| 24-10-2021 22:59:49
per Fred T.
Heel goed
| 24-10-2021 22:54:43
per FREDERIQUE C.
L article correspond à mes aytentes
| 24-10-2021 21:46:09
per Esmira S.
Heel goed
| 24-10-2021 21:23:53
per Severine H.
Heel goed
| 24-10-2021 20:58:50
per Serge M.
Envoi rapide. Merci pour le petit présent :)
| 24-10-2021 20:54:24
per Elisabeth F.
Heel goed
| 24-10-2021 20:51:03
per Patricia S.
Super
| 24-10-2021 20:33:10
per Natalia G.
Heel goed
| 24-10-2021 20:26:41
per stéphane R.
Heel goed
| 24-10-2021 19:57:42
per Cristina P.
Goed
| 24-10-2021 19:50:16
per martin s.
Heel goed
| 24-10-2021 19:46:29
per Isabelle B.
Vraiment beaux pompons. Livraison très rapide !
| 24-10-2021 19:19:38
per Magali W.
Heel goed
| 24-10-2021 19:18:58
per Laura S.
Heel goed
| 24-10-2021 19:17:09
per Line L.
Super pratique et arrivage vite
| 24-10-2021 19:13:17
per Jennifer J.
C'est une équipe au top très a l'écoute je n'est jamais vue un site aussi bien je les recommande a 300% continer comme sa vous êtes extraordinaire
| 24-10-2021 19:10:52
per Marie-Christine F.
Comme à chaque fois tout est parfait
| 24-10-2021 19:05:24
per Christelle T.
Heel goed
| 24-10-2021 18:45:54
per THOMAS P.
Bonjour, commande arrivée très rapidement, tous les pots de miel sont emballés avec soin, comme avec mes précédentes commandes (client depuis octobre 2019) et le miel est toujours d'une qualité exceptionnel. Bonne continuation aux apiculteurs.
| 24-10-2021 18:36:45
per Deborah V.
Heel goed
| 24-10-2021 18:27:32
per martine v.
Goed
| 24-10-2021 18:25:24
per Aude J.
Heel goed
| 24-10-2021 18:23:08
per Carole K.
Service impeccable, rapide et contact très téléphonique très sympathique .Seul regret, ne plus vous avoir à Fribourg !
| 24-10-2021 18:22:33
per Céline P.
Commande au top
| 24-10-2021 18:15:12
per Etienne H.
Rapidité d'expédition très bon produits je recommande sans hésitation.
| 24-10-2021 18:04:39
per stephane z.
Comme d'habitude un délai ultra court et du super matériel
| 24-10-2021 17:33:01
per Jim S.
Bonjour motorkit J'ai récemment commander un embrayage motorforce évolution racing (107mm)Pour scooter ,Celui ci est réglable mais j'ai déjà u 2 vises cassé lorsque j'ai voulu changer les ressort,  Est-ce possible de vous demander de faire un geste commercial ? Merci bien Cordialement jim senten .
| 24-10-2021 17:06:08
per Cecilia S.
Trop épais, impression pas assez fine, très mécontente
| 24-10-2021 15:37:12
per Jacques M.
A recommandé tant en qualité des produits que le service clientèle

Klantreferenties

Handelaars die klanten om hun mening vragen in hun e-shop, kunnen hun omzet tot wel 25% verhogen.


Webbax, Webagentschap

553 handelaars keuren goed